Kutija knjiga Ibis grafike

Nedavno je na našu adresu stigla travanjska Kutija knjiga iz Ibis grafike. Klinci su se raspametili. Iako su veliki ljubitelji slikovnica i dječjih knjiga kojih imamo mnogo kod kuće, uvijek se razvesele novima. A kad su shvatili da u kutiji ima još nešto osim slikovnica, veselju nije bilo kraja. 


Nama je stigla velika Kutija knjiga s dvije slikovnice, a postoji i mala s jednom slikovnicom. A evo što je sve u njoj bilo:

*Predivne slikovnice Mjesec i ja Andreje Peklar i Kiosk Anete Melece, osvrte na njih možete pronaći na blogu.

*Kreativni listići vezani uz slikovnice i autorice, a koji sadrže zaista zanimljive zadatke. Od labirinta i traženja razlika u crtežima do kreativnih zadataka i zanimljivosti o zemljama iz kojih autorice dolaze. 

*Plišani privjesak za ključeve/igračkica Grubzon (visi na počasnom mjestu na našoj polici za knjige)

*Čokoladne mandolice Bakinih poklona, praline od jabuka, tamne čokolade s komadićima badema i limunom (nestale u 60 sekundi)

 


*Pismo urednika - personalizirano pismo u kojem je opisan sadržaj Kutije knjiga 


Na Kutiju knjiga možete se i pretplatiti, na 3 ili 6 mjeseci te tako u prvoj Kutiji dobiti i prekrasan Dnevnik čitanja te sudjelovati u nagradnoj igri. Rok za prijave je posljednji dan u mjesecu kako bi u idućem dobili svoju Kutiju knjigu. 


Ovaj program Ibis grafike namijenjen je klincima do 10 godina, a vjerujem da nikog neće ostaviti ravnodušnim. Već dugo postoji ovakvo nešto u verziji za odrasle čitatelje i vjerujem da su mnogi jedva dočekali i "dječju" verziju. Čak i ako se ne pretplatite, ovo je odličan dar za djecu, barem iz moje perspektive :-)

Sve detaljnije informacije o Kutiji knjiga možete pronaći na Kutija knjiga Ibis grafike, a mi se od srca zahvaljujemo na recenzentskom primjerku.

Share:

Objavi komentar

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes