Julia Donaldson: Prase se igra skrivača

Ilustrirao: Axel Scheffler
Preveo: Krešimir Krnic
12 stranica, tvrdi karton
Nakladnik: Ibis grafika
Preporučena dob: 18-36 mjeseci

Tko se još ne voli igrati skrivača 😀
Svi vole, a pogotovo djeca. Tako su se u ovoj divnoj slikovnici za najmlađe, nadaleko poznate tete Julije Donaldson o kojoj smo već pisali, skrivača odlučili poigrati-Prasica i Koka.


Prasica je dobila onu nezahvalnu ulogu da broji, čak do 10, a Koka se brzo sakrila. Tražeći Koku, Prasica nailazi na Kosa, Zeku, Vjevericu, Puha i Jazavca koji joj se pridružuju u potrazi.


Hoće li i gdje pronaći Koku, saznat ćete sami. A sve te divne likove, vaši će najmlađi otkriti otvarajući interaktivne prozorčiće pa će se tako osjećati kao da se zaista igraju skrivača. Prozorčići u slikovnicama su opsesija moje najmlađe cure, tako da je ona oduševljena ovom, ali i svim ostalim slikovnicama Julije Donaldson iz serije Priče iz Žirove šume.


Tako možete pročitati još slikovnice Bosonogi lisac, Gospa Zečić drijema i Poštar Medo. Slikovnice su izvrsno prilagođene klincima od 18 do 36 mjeseci, manjih i praktičnih dimenzija, izrađene od tvrdog kartona kako bi preživjele i najznatiželjnije ručice. A tekst slikovnice je odlično preveden tako da se ne gubi čar ritma i rime što je za male čitatelje vrlo važno.
Ilustracije Axela Scefflera, koji je surađivao i surađuje s Julijom Donaldson na mnogim njenim slikovnicama, su divne. Baš za najmlađe od najmlađih 💓. Slatke, vesele i zanimljive, dovoljno da privuku pažnju djeteta, a opet nenametljive.
Mi smo svi zajedno, i mali i veliki, zaista uživali čitajući ovu divnu slikovnicu, a sad je red na nekog drugog. Na Facebook stranici Mali čitači odigrajte nagradnu igru i zahvaljujući Ibis grafici osvojite ovu divnu slikovnicu za svoje najmlađe!

Divne slikovnice nakladnika Ibis grafika možete naručiti na e-mail adresu narudzbe@ibis-grafika.hr ili na broj telefona 01/2332-020.

Share:

Objavi komentar

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes