Ku-ku, gdje si?

Šumske životinje, Kućni ljubimci, Domaće životinje, Afričke životinje
Koncept: E. i J. Beaumont- N.Belineau
Slike: N.Berkane- A. Nesme
Tekst priredio: Filip Kozina
12 stranica, kartonirani uvez

Nakladnik Naša djeca ima odličan izbor slikovnica za najmlađe, uvijek su to zanimljive slikovnice koje svojim ilustracijama privlače pažnju djece. Često su upravo životinje glavni likovi tih slikovnica jer kao što ste vjerojatno i primijetili, klinci obožavaju životinje. A obožavaju i igru ku-ku, gdje si?
Ovo je serija slikovnica Ku-ku, gdje si? u kojoj su u 4 različite slikovnice likovi šumske, domaće i afričke životinje te kućni ljubimci.


Na svakoj drugoj stranici nalazi se prozorčić koji dijete mora otvoriti kako bi pronašlo određenu životinjicu bebu pritom se igrajući ku-ku. Iz iskustva vam mogu reći da su odlične za klince od 1 do 2-2,5 godine. Kod mene su treći puta u upotrebi  pa su vidljivi tragovi korištenja i grickanja J, ali su i dalje jednako zanimljive kao što su bile i starijima.


Teško da ćete ih pronaći u knjižarama jer su starije izdanje, ali ih vjerojatno možete pronaći u svojim knjižnicama. Poigrajte se sa svojim mališanima ku-ku  i naučite nešto novo o šumskim i drugim životinjicama.



Share:

Objavi komentar

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes